Despre Noi

Pagina web Bursacereale.com este un portal informational, creat pentru analiza productiei de cereale si in special a productiei de grau de panificatie si grau furajer, porumb, orz, floarea soarelui, ulei si srot de floarea soarelui, rapita, ulei si srot de rapita, soia, ulei si srot de soia, ulei de palmier. Pagina web este dedicata si analizei perspectivelor de dezvoltare ale pietii de cereale in regiunea Marii Negre si pe plan mondial. Stirile noastre va vor pune la dispozitie in timp util informatii despre cursul activitatilor agricole si va vom tine la curent cu dezvoltarea sectorului in tara si pe plan mondial.

Fluctuatiile de pe pietele globale reprezinta o provocare, care pune la incercare afacerile agricole contemporane. Pentru cateva zile sau numai in cateva saptamani, preturile graului de panificatie si graului furajer, porumbului, orzului, floarea soarelui, uleiului si srotului de floarea soarelui, rapitei, uleiului si srotului de rapita, uleiului si srotului de rapita, soia, uleiului si srotului de soia, uleiului de palmier se pot dubla, sau se pot prabusi. Intr-un asemenea mediu, informatia completa si in timp util este primul pas spre a face fata provocarilor pietei. Noi va vom informa despre preturile cerealelor si culturilor oleaginoase principale – grau de panificatie si grau furajer, orz, porumb, floarea soarelui, ulei de floarea soarelui si srot, rapita, ulei si srot de rapita, soia, ulei de soia si srot si ulei de palmier.

Va vom prezenta cele mai noi realizari ale stiintei si practicii agricole, vom urmari zilnic si saptamanal preturile graului de panificatie si graului furajer, porumbului, orzului, floarea soarelui, uleiului si srotului de floarea soarelui, rapitei, uleiului si srotului de rapita, soia, ulei de soia si srot si ulei de palmier, va vom oferi analize a dezvoltarii productiei de cereale, conditia pietei de cereale, seminte, ingrasaminte, tehnica agricola, combustibil, erbicide pentru protectie a plantelor de daunatori si boli.

In meniul „anunturi” , pagina web va permite sa postati ofertele Dvs. de vanzare, cumparare sau schimb de grau de panificatie si grau furajer, porumb, orz, floarea soarelui, ulei si srot de floarea soarelui, rapita, ulei si srot de rapita, soia, ulei de soia si srot si ulei de palmier, tehnica agricola, cereale, seminte si altele.

In sectia de publicitate, advertiserii vor putea furniza informatii pentru produse si servicii noi, care vor fi folosite la productia de grau de panificatie si grau furajer, porumb, orz, floarea soarelui, ulei si srot de floarea soarelui, rapita, ulei si srot de rapita, soia, ulei de soia si srot si ulei de palmier si prelucrarea cerealelor. Speram ca publicitatea va fi de folos comun. Puteti sa lasati comentariile Dvs. dupa fiecare articol sau propunerile prin optiunea de feedback in meniul „contacte”.