RĂSPUNSURI ŞI ÎNTREBĂRI

După înregistrare nu pot accesa site-ul cu numele de utilizator şi parola.

După înregistrare cu adresa de email, scrisă corect şi valabilă, veţi primi de la site un e-mail cu datele de la înregistrarea Dvs. În unele cazuri, scrisoarea intră în secţia de SPAM a căsuţei de e-mail. Verificaţi secţia de SPAM a căsuţei Dvs. de e-mail. Scrisoarea conţine un link către site. Faceţi click pe acel link pentru a confirma înregistrarea Dvs.

Am uitat numele şi/sau parola şi nu pot accesa site-ul.

Accesaţi secţia Parola uitată. Completaţi adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat. Veţi primi o scrisoare de la site cu o parolă nouă. Completaţi manual parola nouă, respectând cerinţele de majuscule şi minuscule. După ce accesaţi site-ul cu parola nouă, accesaţi Profilul meu pentru a vă schimba parola cu una care aleasă de Dvs.

Nu văd cotările actuale pe grafică.

Pentru a accesa cotările actuale, sunt necesare Înregistrare şi Abonament.

Nu pot deschide unele articole.

Pentru a accesa unele articole, sunt necesare Înregistrare şi Abonament.

Am făcut o factură proforma şi acum nu o pot găsi.

Facturile şi facturile proforma sunt accesibile de la Profilul meu (sus, dreapta) sau de la coşul de cumpărături.

Am un abonament plătit, dar nu am primit o factură.

Facturile şi facturile proforma sunt accesibile de la Profilul meu (sus, dreapta) sau de la coşul de cumpărături. Printaţi factura. Ea este în original şi este absolut destulă. Nu este necesar să mai primiţi şi o factură pe hârtie prin poştă.

Nu pot introduce preţurile anchetei privind preţurile cerealelor în România.

Pentru a participa la ancheta de determinare a preţului mediu al cerealelor din România, este necesar să fiţi utilizator înregistrat pe site.