Publicitate la noi

Publicand publicitatea Dvs. pe Bursacereale.com,veti primi posibilitatea de a va promova produsele si serviciile in fata unui grup selectat de utilizatori, care lucreaza in domeniul productiei de cereale, comertului si investitiilor in productia agricola, care viziteaza zilnic pagina noastra web. In asa fel, veti trimite mesajul Dvs. direct in tinta fara cheltuieli suplimentare pentru impresii in diverse retele de socializare si motoare de cautare.

Pentru publicitate in Bursacereale.com selectati cea mai potrivita pozitie si dimensiune al banerului si trimiteti cerere de oferta aici !

Un membru al echipei noastre din departamentul Publicitate va lua legatura cu Dvs. pentru o oferta concreta.

Conditii generale de publicitate:

Este necesar sa ne trimiteti in prealabil un baner static sau dinamic in marimea potrivita si in unul dintre formatele sustinute – jpeg, gif, flash, png, precum si un link spre o pagina web activa.

Pentru elaborare de banere de publicitate, va rugam sa trimiteti cererea Dvs. aici !

Toti advertiserii poarta intreaga responsabilitate pentru continutul elementelor de publicitate publicate, precum si pentru link-urile spre acestia.

Bursacereale.com nu tolereaza distributia materialelor cu continut pornografic, precum si a celor care sunt contrare bunelor moravuri si a legii.