Parola Uitata

F.A.Q.

După înregistrare cu adresa de email, scrisă corect şi valabilă, veţi primi de la site un e-mail cu datele de la înregistrarea Dvs. În unele cazuri, scrisoarea intră în secţia de SPAM a căsuţei de e-mail. Verificaţi secţia de SPAM a căsuţei Dvs. de e-mail. Scrisoarea conţine un link către site. Faceţi click pe acel link pentru a confirma înregistrarea Dvs.
Accesaţi secţia Parola uitată. Completaţi adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat. Veţi primi o scrisoare de la site cu o parolă nouă. Completaţi manual parola nouă, respectând cerinţele de majuscule şi minuscule. După ce accesaţi site-ul cu parola nouă, accesaţi Profilul meu pentru a vă schimba parola cu una care aleasă de Dvs.
Pentru a accesa cotările actuale, sunt necesare Înregistrare şi Abonament.
Pentru a accesa unele articole, sunt necesare Înregistrare şi Abonament.
Facturile şi facturile proforma sunt accesibile de la Profilul meu (sus, dreapta) sau de la coşul de cumpărături.
Facturile şi facturile proforma sunt accesibile de la Profilul meu (sus, dreapta) sau de la coşul de cumpărături. Printaţi factura. Ea este în original şi este absolut destulă. Nu este necesar să mai primiţi şi o factură pe hârtie prin poştă.
Pentru a participa la ancheta de determinare a preţului mediu al cerealelor din România, este necesar să fiţi utilizator înregistrat pe site.