Anunturi, Servicii

Transport ceriale cu remorca WALKING FLOOR
Transport ceriale  cu remorca WALKING FLOOR

 

Firma de transport ofer servici de transport ceriale cu remorci WALKING FLOOR

 

  Servicii /   Cereale
Angajez soferi
Angajez soferi

 

Angajez urgent șoferi pt camion cereale pt Campania 2023

Salariu 2000 lei pe saptamana, 8000 lei pe luna.

 

0721 624 013 Dan,

baza luica

jud Călărași

  Servicii /   Altele
CISTERNĂ ALIMENTARA 62 M³
CISTERNĂ ALIMENTARA 62 M³

Mă numesc Irimia Valentin Costel si împreuna cu soția mea Irimia Adnana, administrăm societatea VALTRANS MULTIGRUP S.R.L. cu sediu in Comuna Livezi, Sat Scariga, Judetul Bacau.

Aceasta societate deține o semiremorca tip siloz ( cisternă alimentara) marca KASSBOHRER cu o capacitate de 62 m3 autorizată sanitar veterinară , și un cap tractor dotat cu compresor aer pentru descărcare semiremorca și kit basculare.

Am dori sa venim in sprijinul dumneavoastră, și să vă putem ajuta la transportul de Produse de Morarit, Furaje Combinate, Cereale .

Descarcă se poate efectua atât cu prin Conducta cu Aer, cat si prin Basculare FARA PRESIUNE

 

Echipa: VALTRANS MULTIGRUP S.R.L.

irimia185@gmail.com

Telefon: 0751668347

  Servicii /   Altele
Caut partener in Republica Moldova cultivare coriandru
Caut partener in Republica Moldova cultivare coriandru

 

Caut fermieri cu care sa colaboram in vederea cultivarii de coriandru pentru boabe pe suprafete mari.

Putem oferi samanta certificata C1, soiul Omagiu, sau se poate folosi samanta din Moldova, soiruile autohtone, se asigura piata de desfacere, intreaga cantitate este preluata la recolta.

Numarul 0756158150 poate fi folosit si pentru whatapps.

  Servicii /   Plante Medicinale si Condimente
Macinat Grau -Porumb
Macinat Grau -Porumb

Ofera servicii de macinat grau, porumb, uruiala de la cantitati mici 20 kg pana la cantitati mari 5 to.

Moara Mica, in judet Calarasi la 35 km de centura Bucuresti, pe soseaua Oltenitei, sat Negoesti nr 3, ofera servicii de macinat grau, porumb, uruiala de la cantitati mici 20 kg pana la cantitati mari 5 to.

 

Va asteptam.

Tel 0740 241 753

  Servicii /   Cereale
Moara Macinat Grau, Porumb, Uruiala langa Bucuresti
Moara Macinat Grau, Porumb, Uruiala langa Bucuresti

 

Moara mica in jud Calarasi, ruta Bucuresti - Oltenita, km 40 (sat Negoesti) macinam grau cantitati mici ( de la 40 kg ) si mari pana la 10 to.

 

Marius

cghiunea@gmail.com

tel 0740241753

  Servicii /   Cereale
Efectuam transporturi maritime containerizate de cereale
Efectuam transporturi maritime containerizate de cereale

SC Express Cargo Solution, cu sediul in Constanta, organizeaza transporturi maritime containerizate oriunde in lume.

 

Persoana de contact:

Cosmin Cosmeanu

Tel: 0741206231

Email:  office@ecs.com.ro

  Servicii /   Cereale
Execut Transport Specializat Cereale Vrac
Execut Transport Specializat Cereale Vrac

 

Execut Transport Specializat Cereale Vrac

 

tel: 0732 259 424

costin.dobrica@scandinavian.ro

Costin Dobrica

  Servicii /   Cereale
CAUT UN PARTЕNER ROMÂNIA
CAUT UN PARTЕNER ROMÂNIA

Pentru colectarea cerealelor MOLDOVA nord

 

tudor.dani@mail.ru

+37379517952

TUDOR

  Servicii /   Cereale
Moara Macinat Grau, Porumb
Moara Macinat Grau, Porumb

 

Moara mica langa Bucuresti, sos Bucuresti - Oltenita, km 35, va oferim servicii de morarit, macinam pt populatie grau /porumb/ uruiala de la cantitati mici (20 kg) la cantitati mari (5 to).

Program zilnic 9 - 18.30

Tel 0740 241 753

ghiunea2000@yahoo.com

  Servicii /   Cereale
CUM SA ALEGEM OCHELARI DE SOARE DE CALITATE
CUM SA ALEGEM OCHELARI DE SOARE DE CALITATE

Folosirea unor ochelari de calitate scazuta poate provoca probleme grave, cum ar fi arsuri retiniere, neclaritate si vedere incetosata. Cea mai frecventa dauna a razelor ultraviolete daunatore este fotoceratoza. Simptomele fotoceratozelor sunt: inrosirea fetei, mancarimea si umflarea pleoapelor. 
Tinand cont de aceste fapte, este clar ca este foarte important sa achizionati ochelari de soare de calitate. Atunci cand alegeti ochelarii de soare potriviti, trebuie sa acordati atentie parametrilor, cum ar fi materialul, culoarea si forma lentilelor, constructia, etc. 

Sticla sau plastic?
Astazi majoritatea modelelor sunt cu lentile din plastic. Cu toate acestea, inca exista opinia ca lentilele din sticla protejeaza mai bine ochii. Acest lucru nu este adevarat. In primul rand, plasticul impiedica razele ultraviolete sa penetreze la fel de bine ca si sticla. In al doilea rand, lentilele din plastic au mai multe avantaje: sunt mai usoare, sunt mai rezistente la ruptura, au mai mare varietate de forme si posibilitati da a adauga acoperiri suplimentare. Ochelarii cu lentile din sticla sunt mai pericolosi, deoarece lentilele se pot sparge usor si pot afecta ochii, de aceea nu sunt recomandate pentru a fi purtate de oameni cu un stil de viata activ. 

Lentile
In afara de lentilele de protectie obisnuite, astazi puteti gasi multe modile cu optiune de acoperire. De exemplu, soferii ar trebui sa foloseasca ochelari polarizati – protejeaza ochii si imbunatatesc contrastul.
Lentile fotocromice (cameleon), in functie de gradul de luminozitate isi pot schimba culoarea, oferind astfel o protectie mai mare impotriva radiatiilor ultraviolete nocive. 
Lentile cu efect de oglinda – sunt capabile sa intunece mai bine decat lentilele obisnuite. Ochelarii de soare cu lentile cu efect de oglinda sunt ideali pentru schi si inot. 
Atunci cand alegeti ochelari de soare calitativi, trebuie sa acordati atentie si la culoarea lentilelor. Cea mai buna varianta sunt lentilele gri si maro. Culoarea gri ne permite sa percepem in mod natural lumea, iar culoarea maro ofera un contrast excelent. 
Soferii sunt sfatuiti sa aleaga ochelari cu lentile galbene – ele usoreaza efortul ochilor si imbunatatesc perceptia spatiului. 
Lentilele verzi ofera un contrast bun si o protectie mai mare impotriva razelor ultraviolete si infrarosii. 

Forma
Forma ochelarilor trebuie aleasa dupa trasaturile fetei. Fiti liberi sa experimentati si sa urmariti tendintele modei. 

Rame 
Materialul ramelor merita o atentie deosebita atunci cand alegem ochelari de soare. De fapt, aceasta va depinde nu numai de greutatea, rezistenta si aspectul ramelor, ci si de proprietatile sale alergenice. Pielea poate reactiona negativ in contact cu nichelul, care este  utilizat adesea in multe aliaje. De asemenea, nu uitati sa fiti atenti si la suport nas.  Daca acestea sunt prea stranse, ele provoaca o presiune puternica asupra nasului, care, la randul sau, va cauza disconfort si oboseala. Acelasi lucru este valabil si pentru rame – ele nu trebuie sa preseze zona din spatele urechii. 

Marcare
Parametrul cel mai important in alegerea ochelarilor de soare – factorul de protectie UV. Ochelarii trebuie sa fie marcati – acest lucru este indicat de numere de la 0 la 5 in functie de gradul de lumina soara care trece prin lentile.  

De unde sa achizitionez?
Site-ul nostru va ajuta sa alegeti perechea perfecta de ochelari de soare. Aici puteti gasi descrieri detaliate, puteti revizui caracteristicile lor si puteti gasi o gama larga de ochelari de soare pentru barbati, ochelari de soare pentru femei si copii de multe branduri recunoscute la nivel mondial. 
Consultantii nostri sunt intotdeauna gata sa va ajute cu sfaturi valoroase cand alegeti modelul portrivit de ochelari de soare si cu mai multe detalii despre produse.  

  Servicii /   Altele