Anunturi

Porumb boabe sau stiuleti

Vand porumb boabe sau stiulete de samanta 80 de tone direct de pe camp.

Porumbul este foarte uscat.

Mai multe detalii la telefon. 0740363791

  Vând /   Cereale
Vand Soia

 

Vand soia, productie 2016, soi 1020 baza PROCERA. 50 TONE.

marian.miron86@gmail.com

  Vând /   Plante Oleaginoase
Vand Floarea Soarelui

Sunati la numarul de telefon pentru mai multe detalii.

0724273438

sebastiannadgob@yahoo.com

  Vând /   Plante Oleaginoase
Vand grau Rusia

Descriere Vindem grau origine Rusia cu urmatoarele specificatii:

Moinsture:14

Protein:10.5

Hectoliter:78 KG Minim

BROKED AND WEAK KERNEL:1,5

FALLING NUMBER(S):280 Minim

WET GLUTEN:16% MINIM

 

Nu se poate vinde decat minim 20 000 tone cat are un vapor,din acesta cauza este acest pret bun Se poate face contract pe 1 an sau SPOT Asteptam contracte din partea dumneavoastra,dorim seriozitate maxima

  Vând /   Cereale
Producatori de cereale, vindem din stoc

Vindem din productia anunui 2017:

- grau:  1000 to

- orz:  600 to

- mazare:  1000 to

 

vadalexexim@gmail.com

  Vând /   Cereale
Vând cereale

Caut cumpărător pentru grâu, porumb, floarea-soarelui ce urmează a fi recoltate cantitate mare.

  Vând /   Cereale
Floarea soarelui

Vind 200 tone de floarea soarelui, originea Republica Moldova.

 

ivalaga-com@nordnet.md

  Vând /   Plante Oleaginoase
CUM SA ALEGEM OCHELARI DE SOARE DE CALITATE

Folosirea unor ochelari de calitate scazuta poate provoca probleme grave, cum ar fi arsuri retiniere, neclaritate si vedere incetosata. Cea mai frecventa dauna a razelor ultraviolete daunatore este fotoceratoza. Simptomele fotoceratozelor sunt: inrosirea fetei, mancarimea si umflarea pleoapelor. 
Tinand cont de aceste fapte, este clar ca este foarte important sa achizionati ochelari de soare de calitate. Atunci cand alegeti ochelarii de soare potriviti, trebuie sa acordati atentie parametrilor, cum ar fi materialul, culoarea si forma lentilelor, constructia, etc. 

Sticla sau plastic?
Astazi majoritatea modelelor sunt cu lentile din plastic. Cu toate acestea, inca exista opinia ca lentilele din sticla protejeaza mai bine ochii. Acest lucru nu este adevarat. In primul rand, plasticul impiedica razele ultraviolete sa penetreze la fel de bine ca si sticla. In al doilea rand, lentilele din plastic au mai multe avantaje: sunt mai usoare, sunt mai rezistente la ruptura, au mai mare varietate de forme si posibilitati da a adauga acoperiri suplimentare. Ochelarii cu lentile din sticla sunt mai pericolosi, deoarece lentilele se pot sparge usor si pot afecta ochii, de aceea nu sunt recomandate pentru a fi purtate de oameni cu un stil de viata activ. 

Lentile
In afara de lentilele de protectie obisnuite, astazi puteti gasi multe modile cu optiune de acoperire. De exemplu, soferii ar trebui sa foloseasca ochelari polarizati – protejeaza ochii si imbunatatesc contrastul.
Lentile fotocromice (cameleon), in functie de gradul de luminozitate isi pot schimba culoarea, oferind astfel o protectie mai mare impotriva radiatiilor ultraviolete nocive. 
Lentile cu efect de oglinda – sunt capabile sa intunece mai bine decat lentilele obisnuite. Ochelarii de soare cu lentile cu efect de oglinda sunt ideali pentru schi si inot. 
Atunci cand alegeti ochelari de soare calitativi, trebuie sa acordati atentie si la culoarea lentilelor. Cea mai buna varianta sunt lentilele gri si maro. Culoarea gri ne permite sa percepem in mod natural lumea, iar culoarea maro ofera un contrast excelent. 
Soferii sunt sfatuiti sa aleaga ochelari cu lentile galbene – ele usoreaza efortul ochilor si imbunatatesc perceptia spatiului. 
Lentilele verzi ofera un contrast bun si o protectie mai mare impotriva razelor ultraviolete si infrarosii. 

Forma
Forma ochelarilor trebuie aleasa dupa trasaturile fetei. Fiti liberi sa experimentati si sa urmariti tendintele modei. 

Rame 
Materialul ramelor merita o atentie deosebita atunci cand alegem ochelari de soare. De fapt, aceasta va depinde nu numai de greutatea, rezistenta si aspectul ramelor, ci si de proprietatile sale alergenice. Pielea poate reactiona negativ in contact cu nichelul, care este  utilizat adesea in multe aliaje. De asemenea, nu uitati sa fiti atenti si la suport nas.  Daca acestea sunt prea stranse, ele provoaca o presiune puternica asupra nasului, care, la randul sau, va cauza disconfort si oboseala. Acelasi lucru este valabil si pentru rame – ele nu trebuie sa preseze zona din spatele urechii. 

Marcare
Parametrul cel mai important in alegerea ochelarilor de soare – factorul de protectie UV. Ochelarii trebuie sa fie marcati – acest lucru este indicat de numere de la 0 la 5 in functie de gradul de lumina soara care trece prin lentile.  

De unde sa achizitionez?
Site-ul nostru va ajuta sa alegeti perechea perfecta de ochelari de soare. Aici puteti gasi descrieri detaliate, puteti revizui caracteristicile lor si puteti gasi o gama larga de ochelari de soare pentru barbati, ochelari de soare pentru femei si copii de multe branduri recunoscute la nivel mondial. 
Consultantii nostri sunt intotdeauna gata sa va ajute cu sfaturi valoroase cand alegeti modelul portrivit de ochelari de soare si cu mai multe detalii despre produse.  

  Servicii /   Altele